Felelős vállalatként a társadalomért

Fenntarthatóság a Mastercardnál

Mindennapi tevékenysége során a Mastercard igyekszik hozzájárulni a fenntartható jövő biztosításához. Globális működésünk keretében igyekszünk előmozdítani a társadalmi fenntarthatóságot, üzleti tevékenységünket átlátható módon végezzük, és felelősen kezeljük tevékenységeink környezetre gyakorolt hatását.


Társadalmi felelősség

„A World Beyond Cash™” mottójú jövőképünk keretében hozzájárulunk a társadalmi fenntarthatóság előmozdításához azáltal, hogy az embereknek világszerte nagyobb hozzáférést biztosítunk a pénzügyi rendszerhez, és ezáltal sokszínűbbé tesszük azt. A Center for Inclusive Growth (inkluzív növekedésért létrehozott központ) létrehozásával,  valamint munkatársaink és a vállalat adományain keresztül pozitív irányba befolyásoljuk az emberek életét.

Vállalatirányítás

Az etikus üzleti magatartás és az előírások betartása alapvető részét képezi értékeinknek, emellett üzleti tevékenységünket proaktív és átlátható módon végezzük. A Mastercard független igazgatótanácson és részletesen kidolgozott kockázatkezelő és megfelelőségi programon keresztül biztosítja a megfelelő vállalatirányítást.

 

Környezetvédelem

Hiszünk abban, hogy ahogy tevékenységünket végezzük, éppen annyira fontos, mint az általunk elért eredmények. Támogatjuk a közösségeket, melyekben élünk, dolgozunk és üzleti tevékenységünket végezzük. Környezetvédelmi törekvéseink keretében fenntartható üzleti gyakorlatokat dolgozunk ki, és csökkentjük a környezetre gyakorolt hatást. Mindezek érdekében 3 területre koncentrálunk, ezek az energiatakarékosság, az újrahasznosítás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése.

Click to play video

Több lehetőség a pénzügyi integráció révén

Mastercard Center a teljes növekedésért

Üzleti tevékenységünk optimalizálása olyan innovációk érdekében, amelyek elősegítik a gazdasági növekedést és a termelékenység javulását

Tudjon meg többet arról, hogyan javítjuk az emberek lehetőségeit!

Vállalatirányítás és fenntarthatóság

Szigorú vállalatirányítási standardok alkalmazása és az átláthatóság iránti elkötelezettség

További részleteket a „Befektetői kapcsolatok” részben talál