Termékeink és szolgáltatásaink segítségével könnyebb a fizetés

Hitelkártya: fizessen később

Számos különböző hitelkártyaterméket kínálunk, amelyekkel a vásárlóknak lehetőségük nyílik arra, hogy később fizessenek az általuk vásárolt termékért vagy szolgáltatásért: ide tartoznak a hétköznapi hiteligényeket kielégítő standard hitelkártyák, és a kiemelt ügyfelek számára szóló prémium kártyák olyan exkluzív lehetőségekkel, mint pl. a concierge szolgáltatás. Tudjon meg többet a hitelkártyákról.

Betéti (debit) kártya: fizessen most

Az általunk Mastercard®, Maestro®, illetve Cirrus® márkanéven forgalmazott háromféle betéti kártya segítségével az emberek egyszerűen vásárolhatnak, és azonnal készpénzhez juthatnak a bankokban és pénzintézetekben, a pénzkiadó automatáknál, sőt az üzletekben és az egyéb elárusítóhelyeken is szerte a világon. Tudjon meg többet a betéti kártyákról.

Előre fizetett (prepaid) kártya: fizessen előre

Számos újra feltölthető kártyás fizetési konstrukciót kínálunk különösen az állami, a kereskedelmi és a fogyasztói szektor különféle igényeinek kielégítése céljából. Ezen túlmenően, feltölthető kártyás fizetési konstrukciók kezelésével kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk üzleti partnereinknek szerte a világon. 

Kereskedelmi kártya: fizessen gazdaságosan

A legkülönbözőbb méretű vállalatok és államigazgatási szervek élnek az általunk forgalmazott kereskedelmi kártyák nyújtotta előnyökkel, a beszerzések racionalizálástól kezdve az információ-menedzsmenten át a költséggazdálkodás hatékonyabbá tételéig. Tudjon meg többet a kereskedelmi kártyatermékekről.

A digitális fizetés megkönnyítése

Egyre jobb és jobb vásárlási- és eladási élményt teremtünk az ügyfelek számára szerte a világon. Ennek egyik eszköze az általunk létrehozott digitális platform, a Masterpass™, melynek révén biztonságosabb és egyszerűbb lett az internetes vásárlás, és lehetővé vált, hogy az ügyfelek bárhol, bármely fizetőkártyával, és bármely eszköz használatával fizethessenek. Kiskereskedők részére is kínálunk innovációkat: ilyen a Simplify Commerce® elnevezésű fizetési platform, amelynek segítségével a felhasználók képesek márkától függetlenül, gyorsan elfogadni mobilfizetéseket és az elektronikus kereskedelem során történő fizetéseket.

Új partnerek bevonása

A piacvezető eszközgyártókkal és mobilhálózat-üzemeltetőkkel világszerte kialakított kapcsolataink révén lehetővé tesszük az okostelefonok használatával történő biztonságos fizetést a fogyasztók számára.

Mastercard Advisors

A Mastercard Advisors globális szakmai szolgáltatásokat nyújtó szakértői csoportunk, amely saját szellemi tulajdonunknak minősülő elemzéseket készít, továbbá adatvezérelt szaktanácsadást és marketingszolgáltatásokat nyújt az ügyfelek üzleti vállalkozásainak optimalizálása, racionalizálása és fejlesztése céljából. Tekintse át a Mastercard Advisors által nyújtott szolgáltatásokat.

Hűség- és jutalomprogramok

Kártyabirtokosaink részére számos különböző, hozzáadott értéket képviselő előnyt és szolgáltatást kínálunk.

A kibocsátók részére nyújtott szolgáltatásaink magukban foglalnak egy jól méretezhető jutalmazási programot, amely lehetővé teszi számukra, hogy olyan testre szabott ajánlatokat és jutalmakat adjanak az ügyfeleknek, mint pl. belépés egy prémium-szolgáltatásokat nyújtó, globális Airport Lounge hálózat váróhelyiségeibe; globális és helyi concierge szolgáltatások; biztosítási szolgáltatások; sürgősségi kártyapótlás; sürgősségi készpénzelőleg-folyósítási szolgáltatás; valamint a kártyabirtokosok által a nap 24 órájában, az év 365 napján hívható ügyfélszolgálati központ.

A kiskereskedők részére kampánymenedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásokat, valamint a társmárkákhoz kapcsolható és a hűségkártyaprogramok bővítésének különböző lehetőségeit kínáljuk.

Találja meg az igényeinek megfelelő kártyát