Click to play video

A Mastercard® kártyák teljes körű biztonságot nyújtanak

A Mastercard biztonságos fizetési megoldásokat kínál

Tudjuk, hogy ügyfeleink, kártyabirtokosaink és partnereink számára fő a biztonság, ezért szüntelen újabb és egyre jobb megoldásokra törekszünk, hogy a fizetés mindig biztonságos legyen.  

Partnerségben a kereskedőkkel

Gazdag eszköztár, amely segít a kereskedőknek a csalások megelőzésében és megvédeni a vállalkozásukat

Innováció a kártyakibocsátóknak

Forradalmian új és színvonalas biztonsági technológiák, amelyekkel a kibocsátók hatékonyabban vehetik fel a harcot a csalás ellen

A kártyákkal együtt járó biztonsági előnyök

Mastercard chiptechnológia 

Élvezze a chiptechnológia nyújtotta biztonságot otthon és külföldön is. A chipkártyákba mikrochip van építve, amely világszerte alkalmazott, jól bevált technológiája révén fokozott védelmet nyújt a csalás ellen. 

Tekintse meg a videót

Gondoskodjon Ön is a biztonságról

Tájékozódjon

Személyes adatait vagy a számlájára vonatkozó információkat soha, semmilyen körülmények között ne adja ki. Ha bárki ilyen kéréssel fordul Önhöz, tegye le a telefont vagy törölje az e-mailt, majd hívja fel a bankját a kártyája hátulján feltüntetett számok egyikén. A gyanús tevékenységeket a bank honlapján is bejelentheti.

Legyen éber

Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a számláit és tekintse át a kimutatásait, és győződjön meg arról, hogy minden tranzakciót Ön végzett. Ha csalásra utaló tevékenységet észlel, haladéktalanul lépjen kapcsolatba a kártyát kibocsátó pénzügyi intézménnyel.

Kövesse a bevált módszereket

A csalások megelőzése érdekében Ön is sokat tehet. Ne kattintson például olyan hivatkozásokra, amelyeket nem ismer fel, ismerkedjen meg a biztonságos jelszavak létrehozásának módszereivel, továbbá a személyes adatait tartalmazó kimutatásokat aprítsa fel iratmegsemmisítőben, mielőtt kidobná őket.