Rendületlenül az innováció szolgálatában

A Mastercard 50 éves történetében mindig is az innováció állt a középpontban. Újító szellemű, értékteremtő  szemlélet áll megoldásaink és szolgáltatásaink mögött, amelyek révén a pénzügyi tranzakciók gyorsan, egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan bonyolíthatók le.
 

Innovatív szemléletünk és tevékenységeink fontos alappillérei a munkatársaink és a vállalati kultúránk. Tehetséges, alkotó szellemű kollégákkal dolgozunk; Labs csoportunk résztvevőit ennek szellemében arra is bátorítjuk, hogy innovatív helyi közösségek kezdeményezéseiben, így például a STEM programban is részt vegyenek. Fontosnak tartjuk,  hogy innovatív szemléletünket a termékeink, például a Masterpass(TM) vagy az Apple Pay(TM) alapjául szolgáló tokenizálás is tükrözze, amelyek a vásárlóknak, a kereskedőknek és a bankoknak egyaránt hozzáadott értéket teremtenek. Emellett a fejlesztőket és a vállalkozásokat megkeresve olyan fejlesztéseket mozdítunk elő a pénzforgalmi ökoszisztéma egészében, amelyek a jövő innovációinak előfutárai lesznek.
 

Azzal, hogy minden területen az újító szándék vezérel bennünket, új szokásokat honosítunk meg a pénzügyi tranzakciók terén, hozzájárulunk a vállalkozások növekedéséhez, javítjuk a vásárlói élményt, és elősegítjük a pénzügyi integrációt az egész világon.
 

Fedezze fel, hogyan alakítjuk át a fizetési módokat és lehetőségeket!

A Masterpass és Pepper átformálják az online vásárlási folyamatot

A kütyüket és a különféle hordozható kiegészítőket fizetési eszközzé alakítjuk

Csevegőrobotok segítségével gördülékenyebb lehet a kommunikáció a vásárlókkal

Mastercard API platform

A pénzintézetek, a kereskedők és a technológiai vállalatok számára egyszerűbbé tesszük a fizetési, az adat-hozzáférési és a biztonsági API-k használatát

Tudjon meg többet

Várjuk az innovatív, ötletgazdag, proaktív jelentkezőket!

Folyamatosan várjuk mindazok jelentkezését, akik tele vannak új ötletekkel

Álláslehetőségek