HASZNÁLD A MASTERCARD® KÁRTYÁDAT

Egyetlen kártya számtalan lehetőséget nyit meg. A jelenkor igényeire figyelve Mastercard® kártyáddal már érintésmentesen is fizethetsz, ráadásul 15 ezer forintig PIN-kód megadása nélkül, hogy ezért se kelljen megérintened a PIN-padot.

LEGYEN MINDIG VELED

Élvezd a spontaneitást és használd ki a lehetőségeket, bármikor adódnak is! Egy kávé séta közben? Egy klassz apróság, amivel csak úgy meglepnél valakit? A mobilod mindig veled van, ezért az sem gond, ha otthon hagytad a kártyádat. Az okostelefonoddal lazán, érintésmentesen, a kártyád PIN-kódjának megadása nélkül fizethetsz. Telepítsd a mobilodra bankod mobilfizetési applikációját vagy az ApplePayt, és regisztráld Mastercard® kártyádat.

További részletek 


MENTSD EL ÉS FIZESS EGYSZERŰBBEN

Vedd meg, amire vágysz, és tedd különlegessé a napod néhány kattintással! Kedvenc webshopjaidban, illetve böngésződben elmentheted Mastercard® kártyád adatait, hogy az online fizetés ugyanolyan biztonságos, mégis jóval egyszerűbb és gyorsabb legyen. A fizetési oldal megfelelő biztonsági tanúsítványa és a kétlépéses azonosítási folyamat garantálja, hogy pénzed és kártyaadataid biztonságban lesznek.

Hol használhatod?