Fizess egyetlen érintéssel a fesztiválokon is!

Egy érintéssel működő Mastercard® vagy Maestro® bankkártyád van?

Akkor kártyáddal számos fesztiválon könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben fizethetsz. A külföldi fesztiválokon hosszú évek óta megszokott bankkártyás fizetés előnyeit az utóbbi néhány évben már a hazai fesztiválozók is élvezhették egy érintéssel is használható kártyájukkal.

 Az egy érintéssel működő Mastercard és a Maestro kártyák számos előnyt nyújtanak a készpénzmentes fesztiválokon.

A nagy hazai fesztiválok java része már 2011 óta készpénzmentes, hasonlóan a világ legjelentősebb zenei és kulturális fesztiváljaihoz. A fesztiválokon használható fizetőeszközök közé tartoznak az egy érintéssel is használható Mastercard és Maestro bankkártyák, melyekkel gyorsan és egyszerűen vásárolhatsz, fizetéskor csupán hozzá kell érintened őket a kártyaolvasó terminálhoz, és 5000 Ft vagy az alatti értékű vásárlás esetén a PIN kód megadására sincs szükség.

Viszlát, sorban állás! Helló előnyök!

Így azzal sem kell foglalkoznod, hogy a fesztiválkártyát kiváltsd és feltöltsd. Ráadásul megszabadulsz a fesztiválkártyán bennragadt összegek miatti bosszúságtól, hiszen a bankkártyáddal a fesztiválokon kívül is fizethetsz.

Amellett, hogy saját egy érintéssel működő Mastercard vagy Maestro kártyával elkerülheted a fesztiválkártya kiváltásával és a visszaváltással járó sorban állást, a fesztiválok területére is gyorsabban beléphetsz a VIP kapun, ha felmutatod a bankkártyádat.

Még egyszerűbben akarsz fizetni? Érintsd oda a mobilod!

Tudj meg többet a bolti mobilfizetés alkalmazásokról.

Tudj meg többet

Fedezd fel az online vásárlás kényelmesebb módját: fizess a Masterpass™ digitális tárcával!

A fesztiváljegyedet is megvásárolhatod vele.

Tudj meg többet