Budapest Bank Mobilfizetés

Budapest Bank Mobilfizetés

Töltse le androidos, NFC-képes mobiljára a Budapest Mobil Internetbank alkalmazást, és használja benne a Mobilfizetés funkciót Mastercard® vagy Maestro® típusú bankkártyájával. Fizetéskor csak érintse oda a terminálhoz mobiltelefonját – ugyanúgy, mint bankkártyás fizetéskor szokta.

Mi szükséges Budapest Bank Mobilfizetés használatához?

  • A Budapest Bank által kibocsátott Mastercard vagy Maestro típusú betéti bankkártya vagy hitelkártya
  • NFC-képes, androidos készülék, legalább 4.4 (KitKat) vagy újabb operációs rendszerrel
  • Budapest Mobil Internetbank alkalmazás (melynek feltétele a Budapest Internetbank szolgáltatás)

Hogyan használhatja?

  1. Lépjen be a Budapest Mobil Internetbank alkalmazásba.
  2. Válassza ki a kedvenc Mastercard vagy Maestro típusú bankkártyáját.
  3. Kapcsolja be telefonján a mobilfizetés funkciót!
  4. Várja meg a visszajelzést, és fizessen onnantól minden vásárlásnál a telefonjával.

Használja minden vásárláshoz!

  1. Fizetés előtt, a pénztárnál ébressze fel a telefonját vagy oldja fel a képernyőzárat! (Alapértelmezetten csak feloldott képernyőzárral tud fizetni, de ezt bármikor kikapcsolhatja a mobilfizetés beállítások menüpontban.)
  2. Érintse a POS-terminálhoz a telefont és várja meg a visszajelzést!
  3. 5000 Ft felett adja meg a mobilfizetésre kijelölt plasztikkártya PIN kódját a terminálon!

 

További fontos tudnivalók

A Budapest Bank Mobilfizetés aktiválásának és fenntartásának feltétele az adott plasztik bankkártya megléte. A plasztik bankkártya megszüntetése esetén a továbbiakban az adott kártya mobilfizetésre nem használható.

A szolgáltatás a Mastercard által támogatott készülékkel vehető igénybe. Az aktuális mobiltelefon készülék lista az alábbi ezen az oldalon érhetőek el.

Vásárláskor az NFC funkció mindig legyen bekapcsolva a mobiltelefon készüléken.

Aktív internetkapcsolat nélkül 8 alkalommal tudja mobilfizetésre használni a készüléket. Az applikáció felugró üzenetben jelzi, ha már csak 2 fizetési lehetőség van, illetve ha mind elfogyott. Ebben az esetben csatlakoztassa telefonját internethez, és az internetkapcsolat nélkül fizetési lehetőségek automatikusan újratöltődnek.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek különleges - plasztikkártyára vonatkozó feltételektől eltérő - rendelkezéseit, így különösen, de nem kizárólagosan a digitalizált kártya rendelkezésre bocsátására, használatbavételre, használatára, letiltására, törlésére, digitalizált kártyához rendelt készülékre (berendezésre) vonatkozó követelményekről,  és  tájékozódjon a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó feltételekről, és felelősségi szabályokról, amelyeket az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételek és a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla folyószámlahitel Általános Szerződési Feltételek tartalmaznak. (www.budapestbank.hu)