Budapest Bank Mobilfizetés

Budapest Bank Mobilfizetés

Töltse le androidos, NFC-képes mobiljára a Budapest Bank Mobil Appot, és használja benne a Mobilfizetés funkciót Mastercard® vagy Maestro® típusú bank- illetve hitelkártyájával. Fizetéskor csak érintse oda a terminálhoz mobiltelefonját – ugyanúgy, mint bankkártyás fizetéskor szokta.

 

Mi szükséges Budapest Bank Mobilfizetés használatához?

  • A Budapest Bank által kibocsátott Mastercard vagy Maestro típusú betéti bankkártya vagy hitelkártya
  • NFC-képes, androidos készülék, legalább 4.4 (KitKat) vagy újabb operációs rendszerrel
  • Budapest Bank Mobil App (melynek feltétele a Budapest Internetbank szolgáltatás)

Hogyan használhatja?

  1. Lépjen be a Budapest Bank Mobil Appba.
  2. Válassza ki a kedvenc Mastercard vagy Maestro típusú bankkártyáját.
  3. Kapcsolja be telefonján a mobilfizetés funkciót!
  4. Várja meg a visszajelzést, és fizessen onnantól minden vásárlásnál a telefonjával.

Használja minden vásárláshoz!

  1. Fizetés előtt, a pénztárnál ébressze fel a telefonját vagy oldja fel a képernyőzárat! (Alapértelmezetten csak feloldott képernyőzárral tud fizetni, de ezt bármikor kikapcsolhatja a mobilfizetés beállítások menüpontban.)
  2. Érintse a POS-terminálhoz a telefont és várja meg a visszajelzést!
  3. 5000 Ft felett adja meg a mobilfizetésre kijelölt plasztikkártya PIN kódját a terminálon!

 

További fontos tudnivalók

A Budapest Bank Mobilfizetés aktiválásának és fenntartásának feltétele az adott plasztik bankkártya megléte. A plasztik bankkártya megszüntetése esetén a továbbiakban az adott kártya mobilfizetésre nem használható.

A szolgáltatás a Mastercard által támogatott készülékkel vehető igénybe. Az aktuális mobiltelefon készülék lista az alábbi ezen az oldalon érhetőek el.

Vásárláskor az NFC funkció mindig legyen bekapcsolva a mobiltelefon készüléken.

Aktív internetkapcsolat nélkül 8 alkalommal tudja mobilfizetésre használni a készüléket. Az applikáció felugró ablakban figyelmezteti, ha már csak 4, vagy annál kevesebb fizetési lehetőség van, illetve ha mind elfogyott. Ebben az esetben csatlakoztassa telefonját internethez, és az internetkapcsolat nélkül fizetési lehetőségek automatikusan újratöltődnek.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek különleges - plasztikkártyára vonatkozó feltételektől eltérő - rendelkezéseit, így különösen, de nem kizárólagosan a digitalizált kártya rendelkezésre bocsátására, használatbavételre, használatára, letiltására, törlésére, digitalizált kártyához rendelt készülékre (berendezésre) vonatkozó követelményekről,  és  tájékozódjon a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó feltételekről, és felelősségi szabályokról, amelyeket az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételek és a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla folyószámlahitel Általános Szerződési Feltételek tartalmaznak. (www.budapestbank.hu)