Simple by OTP alkalmazás mobilfizetés funkcióval

Simple by OTP alkalmazás mobilfizetés funkcióval

Töltse le NFC-képes androidos mobiljára a Simple by OTP alkalmazást, amelyben megtalálhatja a mobilfizetés funkciót is. Regisztrálja benne az OTP Bank által kibocsátott Mastercard vagy Maestro bankkártyáját, vagy igényeljen az alkalmazásban egy virtuális Simple kártyát, és fizessen egyszerűen, biztonságosan, mobiljával az érintésmentes fizetési terminálon!

Mi szükséges a Simple by OTP mobilfizetés használatához?

  • OTP Bank által kibocsátott, akár hagyományos, akár érintésmentes Mastercard, illetve Maestro bankkártya, vagy a Simple by OTP alkalmazásban igényelhető virtuális Simple bankkártya
  • NFC-képes, legalább 4.4-es androidos okostelefon
  • A mobilra letöltött Simple by OTP 3.1.0 vagy annál magasabb verziószámú alkalmazás

Bolti mobilfizetés virtuális prepaid Simple kártyával

Mostantól mindegy hol bankol, a Simple by OTP bolti mobilfizetés funkcióját számlavezető bankjától függetlenül használhatja!

A Simple kártya lényege, hogy azok a felhasználók, akik nem rendelkeznek OTP Bank által kibocsátott Mastercard, vagy Maestro bankkártyával, egy virtuális prepaid kártyát  igényelhetnek a Simple by OTP alkalmazásban, és fel is tölthetik havonta maximum 65.000 Ft-tal. A kártya digitalizációja után már érintésmentesen is tudnak fizetni az alkalmazáson keresztül, Magyarország területén belül, havi maximum 65.000 Ft értékben.

Töltse le a Simple by OTP bolti mobilfizetés alkalmazást, és igényeljen egyszerűen virtuális Simple kártyát, így bankkártyaként is használhatja NFC-képes, androidos mobilját.

A Simple by OTP mobilfizetéssel vásárolni egyszerű és gyors!

  1. Kapcsolja be az NFC funkciót telefonján.
  2. A pénztárnál ébressze fel a mobilját, és oldja fel a képernyőzárat.
  3. Tartsa oda a fizetési terminálhoz a telefonját, várja meg a terminál jelzését vagy a felvillanó kártyaképet, illetve a terminál sikeres fizetésről szóló visszaigazolását.
  4. Érintésmentes tranzakciójának részleteit a Simple by OTP alkalmazásban is megnézheti.

Nincs NFC-képes telefonja?

A Simple by OTP alkalmazással enélkül is kényelmesen és egyszerűen rendezhető a parkolás vagy az autópálya-matrica költsége, de mozijegyet, színházjegyet, könyvet, ételt, taxit is lehet vele rendelni a bankkártya terhére. Ebbe az alkalmazásba tetszőleges bankkártyát regisztrálhat, így Ön nincs sem bankhoz, sem mobilszolgáltatóhoz kötve. Még a hűségkártyáit is elmentheti, így nem kell magánál tartania őket!

Az alkalmazásban fizethet Mastercard, Maestro, VISA, AMEX bankkártyákkal, illetve autópálya-matrica vásárlására akár az OTP Cafeteria kártyáját is használhatja, a Mozi kártya alatt elérhető mozijegyeket, pedig a virtuális Simple kártyával is megvásárolhatja. Ezek mellett leellenőrizheti és akár fel is töltheti az OTP Egészségpénztár egyenlegét az alkalmazáson keresztül.