Bankkártyával a neten

Az online vásárlás egy igazán kényelmes megoldás. Csak néhány kattintás, egy gyors megrendelés, és az árut már szállítják is Önnek. Mastercard® és Maestro® kártyájával pedig a tranzakciók egyszerűek és biztonságosak is.

Az interneten, csakúgy, mint a hagyományos kereskedelmi elfogadóhelyeken, azokat a kártyákat fogadják el, melyeknek logóját feltüntették.

Kérjük, minden esetben győződjön meg róla, hogy valóban a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára került-e, és amennyiben nem, ellenőrizze, hogy a tranzakciót lebonyolító más weboldal rendelkezik-e a szükséges biztonsági protokollal.

Netes fizetésre alkalmas bankkártyák

  • Valamennyi dombornyomású Mastercard bankkártya.
  • Valamennyi Maestro kártya
  • Speciális internetes (web, virtuális) kártyák.
  • Internetes vásárlásra a Mastercard Electronic és Unembossed kártyamárka is alkalmas, amennyiben a kibocsátó bank engedi.

Kérjük, hogy kétség esetén előzetesen mindig tájékozódjon az adott kereskedőnél, illetve a kibocsátó bankjánál, hogy bankkártyája alkalmas-e az adott internetes fizetés lebonyolítására.

Az online kártyás vásárlás menete

1. A webáruházban vagy a netes szolgáltatónál válassza ki az árut, illetve a szolgáltatást, melynek árát Mastercard, vagy     Maestro bankkártyával kívánja rendezni.

2. Ezt követően a legtöbb esetben átkerül a bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol első lépésként meg kell adnia a    kártyaadatokat (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárat (hónap/év), CVC-kód, amennyiben van ilyen a kártyán).

Ha kártyájához kibocsátó bankja SecureCode szolgáltatást is biztosít, adja meg egyedi SecureCode-ját, amely lehet az Ön     által megadott, illetve a kibocsátó bankjától kapott, véletlenszerűen generált jelszó. További információ

3. A kártyaadatok megadása után a „fizetés” vagy más hasonló gombra kattintva elindíthatja a tranzakciót.

Szállítás

Az internetes vásárlás előtt érdemes ellenőrizni, hogy a webáruház szállít-e a lakóhelyére, illetve milyen egyéb módokon veheti át a küldeményét. Arról is érdeklődjön, hogy mennyibe kerül a kiszállítás, mert ez kereskedőnként eltérő lehet.

Néhány szállítási mód

Futárszolgálat
A webáruház futárral is elküldheti Önnek az árut, ennek előnye, hogy minden esetben kézhez kapja csomagját.

Már a partner futárszolgálatoknál is fizethet kényelmesen, Mastercard vagy Maestro kártyával!

A futároknál lévő hordozható bankkártya-terminál segítségével Ön ugyanúgy fizethet a futárnál is Mastercard vagy Maestro kártyájával, mint az üzletek kasszáinál található terminálokon.

Személyes átvétel
A személyes átvétel az esetek többségében a cég telephelyén, raktárában vagy üzletében történik, és legtöbbször díjtalan.

Pick Pack Pont
A Pick Pack Pont egy olyan futárszolgálat, amely csomagszállítást vállal az ország több száz Pick Pack Pontjának bármelyikébe, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot. A Pick Pack Pont átvevőhelyeken a készpénzes fizetés mellett lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is.

Elállási jog

Interneten megvásárolt és kézhez kapott rendelés után a fizetés módjától függetlenül Ön tizennégy napon belül meggondolhatja magát, és indokolás nélkül visszaküldheti az árut a kereskedőnek, akinek kötelessége azt visszavenni, és visszafizetni a vételárat.

További részletek