Újdonság: már a futárnál is fizethet kényelmesen, Mastercard® vagy Maestro® kártyával!

Ön is szeret otthonról, fáradság nélkül vásárolni a hazai vagy épp a külföldi webáruházakból? A netes vásárlás népszerűsége világszerte évről-évre egyre nő, hiszen időt és energiát spórolhatunk meg segítségével, főleg, ha bankkártyával fizetünk a termékért vagy a szolgáltatásért. A közkedveltség érthető: az online bankkártyás vásárlás gyors, egyszerű és praktikus, többek között azért, mert semmi szükség arra, hogy készpénzzel készüljön, amikor a futárt várja.

Van Mastercard vagy Maestro bankkártyája, de nem fizette ki rendelésnél online a terméket?

Jó hírünk van Önnek! Már a partner futárszolgálatoknál is kifizetheti bankkártyával a rendelése összegét. A futároknál lévő hordozható bankkártya-terminál segítségével Ön ugyanúgy fizethet a futárnál is Mastercard vagy Maestro kártyájával, mint az üzletek kasszáinál található terminálokon.

Az ismertebb futárcégeknél már az utánvétes fizetésnél is lehetősége van Mastercard vagy Maestro bankkártyáját használni:

                    

 

A kártyás fizetésnek a kényelmen kívül további előnyei is vannak

A Mastercard és Maestro bankkártyával történő utánvétes fizetés esetén a kereskedők rendszerint nem számítanak fel külön díjat, de erről vásárlás előtt érdeklődjön az adott kereskedőnél. A banki tranzakciók lehetséges költségeiről tájékozódjon a kártyát kibocsátó banknál.

A Mastercard és Maestro bankkártyákhoz hűségprogramok és promóciók kapcsolódhatnak, amelyek az utánvétes bankkártyás fizetésekre ugyanúgy érvényesek lehetnek.

Vásároljon Ön is az elfogadóhely webáruházakban, és élvezze a kellemes vásárlás és az utánvétes bankkártyás fizetés előnyeit Mastercard vagy Maestro bankkártyájával!