A kultúra, az élmények és a felfedezés új szintje

Ismerje meg a Mastercard Priceless Cities programot!

A Priceless Cities egy olyan globális élményprogram, amely exkluzív ajánlatokat és felbecsülhetetlen lehetőségeket kínál a Mastercard és Maestro kártyák birtokosai számára a világ legnagyobb városaiban, a vezető márkákkal együttműködésben.

Élvezze a Priceless Cities program nyújtotta élményeket!

Ön Mastercard, illetve Maestro kártya birtokosaként utazása során a Priceless Cities városokban exkluzív élményekkel gazdagodhat:

• Jegyeket szerezhet a legáhítottabb eseményekre.
• Betekintést nyerhet a kulisszák mögé.
• Az első sorból élvezheti az előadást.

Folyamatosan új meglepetések várják.

Válogasson a Priceless Cities élmények között!

Az aktuális Priceless Cities élményprogramok és ajánlatok listáját a priceless.com weboldalon találja. A Priceless Cities online böngészhető ajánlataival az utazás valóban felbecsülhetetlen élmény lesz.

Az ajánlatok egy részét új weboldalunkon közvetlenül, bizonyos ajánlatokat, élményprogramokat azonban az együttműködő partnereink weboldalán keresztül vehet igénybe.

Mastercard vagy Maestro kártyájával Ön is regisztrálhat az exkluzív élményekért!

Látogasson el a www.priceless.com oldalra! Regisztráljon Mastercard, illetve Maestro kártyájával, és máris igénybe veheti a különleges ajánlatokat, kedvezményeket.

A Priceless Cities élményeket és ajánlatokat kizárólag a Mastercard, illetve Maestro kártyabirtokosok vehetik igénybe.

A Priceless Cities program kizárólag Mastercard, illetve Maestro kártyabirtokosoknak szól, ezért a regisztráció során a bankkártyája első 8 számjegyét meg kell adnia, hogy azonosítani tudjuk, Önnek valóban Mastercard, illetve Maestro kártyája van-e. A kártyaszámára csak a regisztrációhoz van szükség, a kártyáját nem terheljük meg semmilyen összeggel.

Prémium Mastercard kártyája a Priceless Cities programban is többet nyújt Önnek!

Ha Önnek World, World Elite, Platinum vagy Black Mastercard kártyája van, további személyre szabott élmények közül válogathat. Kérjük, mindenképp ellenőrizze, hogy kártyája típusa szerepel-e a leírásban, vagy az ajánlat, illetve az élményprogram bemutatása mellett.

Adatai biztonságban vannak

A Mastercard elkötelezetten védi a Priceless Cities oldalon gyűjtött személyes információk biztonságát. Személyes adatait a Globális Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően használjuk fel. Technikai, fizikai és adminisztratív biztosítékokat is beépítettünk a rendszerbe, hogy megvédjük az általunk online gyűjtött személyes adatokat. Ezeket a személyes információkat egy különálló, tűzfallal ellátott, biztonságos szerveren tároljuk, mely közvetlenül nem kapcsolódik az internethez. A regisztráció során feliratkozhat havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkre és információt kaphat az új Priceless ajánlatokról és élményekről.