Mastercard® Gold hitelkártyák

Mastercard Gold Hitelkártya

Kényelmes fizetési lehetőséget biztosító kártyák, amelyeket világszerte több mint 39 millió kereskedelmi elfogadóhelyen és 2,4 millió készpénz-automatánál használhat.

Mastercard Gold hitelkártyát szeretne?

A Mastercard Gold hitelkártyák biztonságos tranzakciók lebonyolítására nyújtanak lehetőséget, és világszerte több mint 39 millió helyen fogadják el őket. Külföldi útjai során a Mastercard Gold hitelkártyáját helyi valuta felvételére is használhatja. Sőt, akár még többre is, hiszen a kártyához a Mastercard Global Service™ szolgáltatásokon túl további szolgáltatások is kapcsolódnak!

A Mastercard Gold hitelkártyák további kiegészítő szolgáltatásai

  • A Mastercard Gold hitelkártyákhoz általában utas- és poggyászbiztosítás tartozik, a részletekről tájékozódjon a kártyakibocsátó bankoknál!
  • Sürgősségi kártyapótlás és sürgősségi készpénzelőleg
  • Ha bejelenti, hogy kártyáját elvesztette vagy ellopták, azt - biztonsági okokból - azonnal letiltják, és ha vásárolni akar, mihamarabb ideiglenes kártyát bocsátanak rendelkezésére, vagy ilyen esetekben kérhet akár sürgősségi készpénzelőleget is. A részletes tudnivalókról az aktuális körülmények alapján a Global Service munkatársa fogja Önt tájékoztatni.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban. Figyelem! 2019. április 1-től megváltoznak a belépési feltételek.  A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Budapest Airport Gyorsító Sáv a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Utazzon még kényelmesebben! Mastercard Gold kártyájával Ön igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A belépés további feltételeiről és a nyitvatartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Mastercard Prémium Lounge a Papp László Budapest Sportarénában

Hangolódjon az előadásra az exkluzív Mastercard Prémium Lounge társalgóban, ahol büfé is várja Önt. A büfé a Lounge-ban is teljesen készpénzmentes, fogyasztását kizárólag bankkártyával egyenlítheti ki. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Mastercard Prémium Gyors Sáv a Papp László Budapest Sportarénában

Mastercard Gold kártyájával Ön jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be a BudapestArénába. A Mastercard Prémium Gyors Sáv a főbejárattal szemben állva, a jobb oldalon helyezkedik el. A kapun való áthaladás előtt az aznapra érvényes belépőjegyét és Mastercard Gold kártyáját kell felmutatnia. A belépés további feltételeiről és a nyitvatartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.