Mastercard® Gold hitelkártyák

Mastercard Gold Hitelkártya

Kényelmes fizetési lehetőséget biztosító kártyák, amelyeket világszerte több mint 39 millió kereskedelmi elfogadóhelyen és 2,4 millió készpénz-automatánál használhat.

Mastercard Gold hitelkártyát szeretne?

A Mastercard Gold hitelkártyák biztonságos tranzakciók lebonyolítására nyújtanak lehetőséget, és világszerte több mint 39 millió helyen fogadják el őket. Külföldi útjai során a Mastercard Gold hitelkártyáját helyi valuta felvételére is használhatja. Sőt, akár még többre is, hiszen a kártyához a Mastercard Global Service™ szolgáltatásokon túl további szolgáltatások is kapcsolódnak!

A Mastercard Gold hitelkártyák további kiegészítő szolgáltatásai

  • A Mastercard Gold hitelkártyákhoz általában utas- és poggyászbiztosítás tartozik, a részletekről tájékozódjon a kártyakibocsátó bankoknál!
  • Sürgősségi kártyapótlás és sürgősségi készpénzelőleg
  • Ha bejelenti, hogy kártyáját elvesztette vagy ellopták, azt - biztonsági okokból - azonnal letiltják, és ha vásárolni akar, mihamarabb ideiglenes kártyát bocsátanak rendelkezésére, vagy ilyen esetekben kérhet akár sürgősségi készpénzelőleget is. A részletes tudnivalókról az aktuális körülmények alapján a Global Service munkatársa fogja Önt tájékoztatni.

Mastercard Premium Selection Program

A Mastercard Premium Selection program keretében folyamatosan frissülő, exkluzív kereskedői ajánlatok várják a Mastercard Gold, World és Platinum kártyák birtokosait. A programban résztvevők magas színvonalú szolgáltatásokat, kiemelt ajánlatokat és kedvezményeket vehetnek igénybe. Amennyiben Ön Mastercard Premium kártya birtokosa, bármikor, pár perc alatt díjmentesen regisztrálhat a programba a https://mc-premium-selection.hu/ oldalon. Ugyanitt tájékozódhat az aktuális kedvezményekről és igénybevételük részleteiről is.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban. A belépéshez saját névre szóló, lakossági Mastercard Premium (Gold, World, Platinum) bankkártyájára és aznapra érvényes beszállókártyájára lesz csupán szüksége. A nyitva tartást és a további részleteket megtalálja a www.mastercard.hu/lounge oldalon.