Mastercard® Platinum hitelkártya

Mastercard Platinum hitelkártya

A Mastercard Platinum hitelkártya egy kiemelkedő presztízsű fizetőeszköz, olyan exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek a kártyabirtokosnak világszerte széleskörűen felhasználható kedvezményeket és jogosultságokat nyújtanak.

Mastercard Platinum hitelkártyát szeretne?

Sok lehetőséget biztosító kártya, amelyet a világ szinte minden pontján jól ismernek. Kiemelkedő presztízsű fizetőeszköz, olyan exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek a kártyabirtokosnak világszerte széleskörűen felhasználható kedvezményeket és jogosultságokat nyújtanak.

A Mastercard Platinum hitelkártyák további kiegészítő szolgáltatásai

  • A Mastercard Platinum hitelkártyákhoz általában utas- és poggyászbiztosítás tartozik, a részletekről tájékozódjon a kártyakibocsátó bankoknál!
  • Sürgősségi kártyapótlás és sürgősségi készpénzelőleg
  • Ha bejelenti, hogy kártyáját elvesztette vagy ellopták, azt - biztonsági okokból - azonnal letiltják, és ha vásárolni akar, mihamarabb ideiglenes kártyát bocsátanak rendelkezésére, vagy ilyen esetekben kérhet akár sürgősségi készpénzelőleget is. A részletes tudnivalókról az aktuális körülmények alapján a Global Service munkatársa fogja Önt tájékoztatni.

Mastercard Premium Selection Program

A Mastercard Premium Selection program keretében folyamatosan frissülő, exkluzív kereskedői ajánlatok várják a Mastercard Gold, World és Platinum kártyák birtokosait. A programban résztvevők magas színvonalú szolgáltatásokat, kiemelt ajánlatokat és kedvezményeket vehetnek igénybe. Amennyiben Ön Mastercard Premium kártya birtokosa, bármikor, pár perc alatt díjmentesen regisztrálhat a programba a www.mastercard.hu/premium oldalon. Ugyanitt tájékozódhat az aktuális kedvezményekről és igénybevételük részleteiről is.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban. A belépéshez saját névre szóló, lakossági Mastercard Premium (Gold, World, Platinum) bankkártyájára és aznapra érvényes beszállókártyájára lesz csupán szüksége. A nyitva tartást és a további részleteket megtalálja a www.mastercard.hu/lounge oldalon.

A Mastercard Platinum hitelkártyát kibocsátó bankok, pénzintézetek általában klubtagságot, hűségprogramot is hirdetnek kártyabirtokosaiknak. A klub keretén belül többnyire luxusmárkákhoz kapcsolódó egyedi kedvezményeket, hotelfoglaláshoz, autóbérléshez társuló szolgáltatásokat vehetnek igénybe a kártyabirtokosok. A klubtagsággal együtt járó kedvezményeket, ajánlatokat mindig a kártyát kibocsátó bankok, pénzintézetek határozzák meg, bővebb tájékoztatásért, kérjük, forduljon hozzájuk!