Mastercard® Platinum hitelkártya

Mastercard Platinum hitelkártya

A Mastercard Platinum hitelkártya egy kiemelkedő presztízsű fizetőeszköz, olyan exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek a kártyabirtokosnak világszerte széleskörűen felhasználható kedvezményeket és jogosultságokat nyújtanak.

Mastercard Platinum hitelkártyát szeretne?

Sok lehetőséget biztosító kártya, amelyet a világ szinte minden pontján jól ismernek. Kiemelkedő presztízsű fizetőeszköz, olyan exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek a kártyabirtokosnak világszerte széleskörűen felhasználható kedvezményeket és jogosultságokat nyújtanak.

A Mastercard Platinum hitelkártyák további kiegészítő szolgáltatásai

  • A Mastercard Platinum hitelkártyákhoz általában utas- és poggyászbiztosítás tartozik, a részletekről tájékozódjon a kártyakibocsátó bankoknál!
  • Sürgősségi kártyapótlás és sürgősségi készpénzelőleg
  • Ha bejelenti, hogy kártyáját elvesztette vagy ellopták, azt - biztonsági okokból - azonnal letiltják, és ha vásárolni akar, mihamarabb ideiglenes kártyát bocsátanak rendelkezésére, vagy ilyen esetekben kérhet akár sürgősségi készpénzelőleget is. A részletes tudnivalókról az aktuális körülmények alapján a Global Service munkatársa fogja Önt tájékoztatni.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban. A belépéshez saját névre szóló, lakossági Mastercard Platinum kártyájára és aznapra érvényes beszállókártyájára lesz csupán szüksége. A nyitvatartást és a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Budapest Airport Gyorsító Sáv a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Utazzon még kényelmesebben! Mastercard Platinum kártyájával Ön igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A belépés további feltételeiről és a nyitvatartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Mastercard Prémium Lounge a Papp László Budapest Sportarénában

Hangolódjon az előadásra az exkluzív Mastercard Prémium Lounge társalgóban, ahol büfé is várja Önt. A büfé a Lounge-ban is teljesen készpénzmentes, fogyasztását kizárólag bankkártyával egyenlítheti ki. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Mastercard Prémium Gyors Sáv a Papp László Budapest Sportarénában

Mastercard Platinum kártyájával Ön jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be a BudapestArénába. A Mastercard Prémium Gyors Sáv a főbejárattal szemben állva, a jobb oldalon helyezkedik el. A kapun való áthaladás előtt az aznapra érvényes belépőjegyét és Mastercard Platinum kártyáját kell felmutatnia. A belépés további feltételeiről és a nyitvatartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

A Mastercard Platinum hitelkártyát kibocsátó bankok, pénzintézetek általában klubtagságot, hűségprogramot is hirdetnek kártyabirtokosaiknak. A klub keretén belül többnyire luxusmárkákhoz kapcsolódó egyedi kedvezményeket, hotelfoglaláshoz, autóbérléshez társuló szolgáltatásokat vehetnek igénybe a kártyabirtokosok. A klubtagsággal együtt járó kedvezményeket, ajánlatokat mindig a kártyát kibocsátó bankok, pénzintézetek határozzák meg, bővebb tájékoztatásért, kérjük, forduljon hozzájuk!