Hong Kong Harbour

Mastercard® World - világszerte szívesen látják

Minőségi szolgáltatások, amelyekkel feledhetetlen élményeket szerezhet

Rugalmas megoldás, amelynek segítségével kedvére felfedezheti a világot, és egyszerűen elintézheti mindazt, ami igazán fontos az Ön számára. Élvezze a szabadságot és a felbecsülhetetlen előnyöket, amit kártyája nyújt Önnek, szinte bárhol a világon. A kifejezetten utazóknak szóló szolgáltatások és előnyök pedig olyan lehetőségeket kínálnak, amelyeket Mastercard kártyabirtokosként megszokott.

Mastercard Global Service

Gyakorlatilag bárhol, bármikor és bármilyen nyelven igénybe veheti gyorssegély-szolgáltatásunkat. A Mastercard Global Service segítségével bejelentheti a kártya elvesztését vagy ellopását, sürgősségi kártyacserét vagy készpénzelőleget kérhet, megtalálhatja a legközelebbi ATM-et, és érdeklődhet a számlájával kapcsolatban.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban. Figyelem! 2019. április 1-től megváltoznak a belépési feltételek.  A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Budapest Airport Gyorsító Sáv a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Utazzon még kényelmesebben! Mastercard World kártyájával Ön igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A belépés további feltételeiről és a nyitvatartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Mastercard Prémium Lounge a Papp László Budapest Sportarénában

Hangolódjon az előadásra az exkluzív Mastercard Prémium Lounge társalgóban, ahol büfé is várja Önt. A büfé a Lounge-ban is teljesen készpénzmentes, fogyasztását kizárólag bankkártyával egyenlítheti ki. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.

Mastercard Prémium Gyors Sáv a Papp László Budapest Sportarénában

Mastercard Gold kártyájával Ön jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be a BudapestArénába. A Mastercard Prémium Gyors Sáv a főbejárattal szemben állva, a jobb oldalon helyezkedik el. A kapun való áthaladás előtt az aznapra érvényes belépőjegyét és Mastercard World kártyáját kell felmutatnia. A belépés további feltételeiről és a nyitvatartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja ezen az oldalon.