Hong Kong Harbour

Mastercard® World - világszerte szívesen látják

Minőségi szolgáltatások, amelyekkel feledhetetlen élményeket szerezhet

Rugalmas megoldás, amelynek segítségével kedvére felfedezheti a világot, és egyszerűen elintézheti mindazt, ami igazán fontos az Ön számára. Élvezze a szabadságot és a felbecsülhetetlen előnyöket, amit kártyája nyújt Önnek, szinte bárhol a világon. A kifejezetten utazóknak szóló szolgáltatások és előnyök pedig olyan lehetőségeket kínálnak, amelyeket Mastercard kártyabirtokosként megszokott.

Mastercard Global Service

Gyakorlatilag bárhol, bármikor és bármilyen nyelven igénybe veheti gyorssegély-szolgáltatásunkat. A Mastercard Global Service segítségével bejelentheti a kártya elvesztését vagy ellopását, sürgősségi kártyacserét vagy készpénzelőleget kérhet, megtalálhatja a legközelebbi ATM-et, és érdeklődhet a számlájával kapcsolatban.

Mastercard Premium Selection Program

A Mastercard Premium Selection program keretében folyamatosan frissülő, exkluzív kereskedői ajánlatok várják a Mastercard Gold, World és Platinum kártyák birtokosait. A programban résztvevők magas színvonalú szolgáltatásokat, kiemelt ajánlatokat és kedvezményeket vehetnek igénybe. Amennyiben Ön Mastercard Premium kártya birtokosa, bármikor, pár perc alatt díjmentesen regisztrálhat a programba a www.mastercard.hu/premium oldalon. Ugyanitt tájékozódhat az aktuális kedvezményekről és igénybevételük részleteiről is.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban. A belépéshez saját névre szóló, lakossági Mastercard Premium (Gold, World, Platinum) bankkártyájára és aznapra érvényes beszállókártyájára lesz csupán szüksége. A nyitva tartást és a további részleteket megtalálja a www.mastercard.hu/lounge oldalon.