Gyorsaság, biztonság és teljes körű védelem a Mastercard® betéti kártyával

Egyszerűbb pénzügyek a zsúfolt hétköznapokban

Ha készpénz helyett Mastercard vagy Maestro betéti kártyával intézi a pénzügyeit, egyszerűbbé válik az élete, mivel közvetlenül a folyószámlájáról költhet. Így nem kell a készpénzfelvétellel bajlódnia és a folyószámla-kivonatán vagy - amennyiben bankjától igényelt ilyen szolgáltatást - az SMS -értesítések segítségével könnyedén nyomon követheti költéseit.

Maestro betéti kártya

Fedezze fel a világot Maestro kártyájával! Mindegy, hogy Bécsben vásárol, vagy Londonba utazik, Maestro emblémás betéti kártyájával közvetlenül a bankszámlájáról fizetheti ki vásárlásainak ellenértékét a Maestro elfogadóhelyeken.

Kényelem

A Mastercard és Maestro betéti kártyákat több millió kereskedő fogadja el világszerte, többek között éttermek, szállodák és online áruházak is. A Mastercard betéti kártyával emellett a havi számláit is könnyen és egyerűen befizetheti a postán vagy a csekkbefizető-automatáknál.  

Mastercard Global Service™

Szolgáltatásaink segítségével bármikor bejelentheti a kártya elvesztését vagy ellopását, sürgősségi kártyacserét vagy készpénzelőleget kérhet, megtalálhatja a legközelebbi ATM-et, és érdeklődhet a kártyájával kapcsolatban.

Érdekli a Mastercard betéti kártya?

Forduljon számlavezető bankjához!