Grill-partyra fel a Villeroy & Boch lenyűgöző BBQ Passion szériájával, most 10% extra kedvezménnyel

Ajánlat aktív időszakának dátuma:
2020.04.10. – 2020.05.31.

Beváltás végdátuma:
2020.05.31.Leírás:
Lepd meg önmagad és családod az otthon töltött időben egy fantasztikus sütögetéssel. A www.VBSHOP.hu webáruház ajánlatában az aktuális kuponkódot felhasználva most minden BBQ Passion terméket 10% extra kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Fedezd fel a grillkiegészítők széles választékát és élvezd a fenséges ízeket!

A Villeroy & Boch BBQ Passion kollekciója egyedülálló grilltányérokat, grill kínálótálakat és grilleszközöket vonultat fel. A BBQ Passion család minden eleme a kreatív tálalás és a különlegesen elegáns kortárs asztalkultúra jegyében készült. Használd te is az innovatív formavilágú tányérokat a kerti sütögetések alkalmával, és nyűgözd le vendégeidet (és azok ízlelőbimbóit).

A kedvezmény kizárólag a www.VBSHOP.hu webáruházban, a ezen az oldalon megtalálható és megjelölt termékekre érvényesíthető, az aktuálisan elérhető kuponkóddal. A meghirdetett promóciós kedvezmény a raktáron levő termékeken túl új megrendelésekre is érvényesíthető a promóciós időszakban.

E-mail: info@vbshop.hu
Telefon: +36 20 523 9834
Levelezés: Home Design Shop Kft. - Villeroy & Boch Belvárosi Márkabolt, 1052 Budapest, Régi posta utca 5.Az ajánlat kibocsátója

További információk

A Mastercard kizárja a felelősségét az egyes ajánlatok tartalma és kuponok beválthatósága kapcsán, azokért kizárólagos jelleggel az azokat nyújtó szolgáltató felel. A termékek, szolgáltatások elérhetőségével vagy a kupon beválthatóságával kapcsolatban a további tájékoztatásért és esetleges panasztétel lehetőségéért az egyes szolgáltatók által biztosított weboldalak szerinti módon és formában van lehetőség. A kupon közzététele, letöltése és beváltása nem keletkeztet semmilyen jogviszonyt a Mastercard és a kupont megtekintő, letöltő vagy beváltó személy között.
LETÖLTÖM A KUPONT

Letöltöd – beváltod. Ennyire egyszerű!

 

Nincs szükség nyomtatásra, csak töltsd le a kuponodat.

 

A kedvezményhez tartozó kuponkódot add meg a webáruház Kosár oldalán a megfelelő mezőben.

 

A kosárértéknél már az alacsonyabb ár jelenik meg, az online bankkártyás fizetés során a kedvezményes összeggel terhelik meg bankkártyádat.