Változások a Mastercard®
Airport Lounge
használatában és
bővülő előnyök
2019. április 1-től

Mastercard Premium Selection program

A Mastercard Premium Selection program hamarosan megújul!

A Mastercard Premium Selection program keretében minden hónapban újabb ajánlatok válnak elérhetővé a regisztrált Mastercard prémiumkártya-birtokosok számára a mastercard.hu/premium weboldalon. Programunk hamarosan új köntösben várja Önt!

Fedezze fel a legfrissebb Mastercard Premium Selection ajánlatainkat!

Érdekel

Mastercard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban.

Figyelem! 2019. április 1-től megváltoznak a belépési feltételek. Az igénybevétel feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Platinum Mastercard kártyájával élvezze a Bécsi Repülőtéren is az exkluzív várók kényelmét!

Platinum Mastercard kártyájával Ön díjmentesen beléphet a Bécsi repülőtér Sky Lounge, Jet Lounge és Air Lounge várójába, ahol díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Budapest Airport Gyorsító Sáv (Fast Track Security Lane) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Utazzon még kényelmesebben! Prémium Mastercard kártyájával Ön igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Mastercard Prémium Lounge a Papp László Budapest Sportarénában

2019. április 1-től hangolódjon az előadásra az exkluzív Mastercard Prémium Lounge társalgóban, ahol büfé is várja Önt. A büfé a Lounge-ban is teljesen készpénzmentes, fogyasztását kizárólag bankkártyával egyenlítheti ki. A Lounge nyitva tartási ideje megegyezik a BudapestAréna nyitva tartásával. A szolgáltatás a koncertek után már nem érhető el. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Mastercard Prémium Gyors Sáv a Papp László Budapest Sportarénában

2019. április 1-től Prémium Mastercard kártyájával Ön jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be a BudapestArénába.
A Mastercard Prémium Gyors Sáv a főbejárattal szemben állva, a jobb oldalon helyezkedik el. A kapun való áthaladás előtt az aznapra érvényes belépőjegyét és prémium Mastercard kártyáját kell felmutatnia. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk