Mastercard Prémium 
 kártyáddal több 
 előnyt is élvezhetsz! 

ÚJRA ELÉRHETŐ A MASTERCARD AIRPORT LOUNGE!

A kiadott kormányrendeletek és ajánlások figyelembevételével, az egészségügyi vészhelyzet enyhülésére tekintettel újra várja a Mastercard Prémium Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a belépésre jogosult kártyabirtokosokat, a megszokott nyitvatartási idők szerint.

A Mastercard világszerte elérhető Lounge Key hálózatába tartozó repülőtéri várók elérhetősége változó, ezek újranyitása folyamatos. Aktuális információt az adott repülőtéren, a helyszínen kaphatsz.

A bécsi reptéren található SKY Lounge 2020. július 1-től nyitja meg újra kapuit vendégei előtt, mindennap 05:00 és 20:00 közötti nyitvatartással. A bécsi JET Lounge és az AIR Lounge továbbra is zárva tartanak.

Köszönjük az eddigi megértésed, és továbbra is tájékoztatunk a fejleményekről!

Fedezd fel a végtelen olvasás élményét!

Magyar kibocsátású Platinum, World Elite és Vállalati és Üzleti Prémium Mastercard kártyáddal ingyenesen és korlátlanul élvezheted a PressReader alkalmazás valamennyi kiadványát!

További információ

Mastercard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol kényelmesen töltheted a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésedre áll az exkluzív váróban.

További információ

Platinum Mastercard kártyáddal élvezd a Bécsi Repülőtéren is az exkluzív várók kényelmét!

Platinum Mastercard kártyáddal díjmentesen beléphetsz a Bécsi repülőtér Sky Lounge, Jet Lounge és Air Lounge várójába, ahol térítésmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésedre áll.

További információ

Budapest Airport Gyorsító Sáv (Fast Track Security Lane) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Utazz még kényelmesebben! Prémium Mastercard kártyáddal igénybe veheted a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthatsz el a biztonsági ellenőrzéshez.

További információ

Mastercard Prémium Lounge a Papp László Budapest Sportarénában

Hangolódj az előadásra az exkluzív Mastercard Prémium Lounge társalgóban, ahol büfé is vár.

További információ

Mastercard Prémium Gyors Sáv a Papp László Budapest Sportarénában

Prémium Mastercard kártyáddal jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphetsz be a BudapestArénába.

További információ