Mastercard Prémium
kártyával Ön több
előnyt is élvezhet!

Hozza ki a legtöbbet prémium Mastercard kártyájából!

A Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramban dedikált, csak prémium kártyával elérhető ajánlatok is várják!

Utazzon, szórakozzon, vásároljon úgy, ahogyan igazán szeretne!
Fesztiválok, koncert, színház, játék, utazás, kaland, gasztronómia… számtalan izgalmas élmény várja! A Priceless Specials ezt kínálja a Mastercard kártyás vásárlások mellé, méghozzá fantasztikus kedvezményekkel.

Minden kártyás vásárlása pontot ér!
Az így gyűjtött pontokat élményekre, kedvezményekre válthatja népszerű üzletekben, webáruházakban, vendéglátóhelyeken, rendezvényeken. Állandó partnereink változatos akciói, kedvezményei mellett folyamatosan frissülő ajánlatokkal várjuk weboldalunkon.

Nézze meg, Mastercard kártyája mi mindent nyújt Önnek!

Érdekel

Mastercard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A Mastercard Airport Lounge egy kellemes, magas színvonalú váró, ahol Ön kényelmesen töltheti a repülés előtti perceket. Díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll az exkluzív váróban.

Figyelem! 2019. április 1-től megváltoznak a belépési feltételek. Az igénybevétel feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Platinum Mastercard kártyájával élvezze a Bécsi Repülőtéren is az exkluzív várók kényelmét!

Platinum Mastercard kártyájával Ön díjmentesen beléphet a Bécsi repülőtér Sky Lounge, Jet Lounge és Air Lounge várójába, ahol díjmentes étel- és italfogyasztás, dolgozósarok és ingyenes internetkapcsolat is rendelkezésére áll. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Budapest Airport Gyorsító Sáv (Fast Track Security Lane) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Utazzon még kényelmesebben! Prémium Mastercard kártyájával Ön igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Mastercard Prémium Lounge a Papp László Budapest Sportarénában

2019. április 1-től hangolódjon az előadásra az exkluzív Mastercard Prémium Lounge társalgóban, ahol büfé is várja Önt. A büfé a Lounge-ban is teljesen készpénzmentes, fogyasztását kizárólag bankkártyával egyenlítheti ki. A Lounge nyitva tartási ideje megegyezik a BudapestAréna nyitva tartásával. A szolgáltatás a koncertek után már nem érhető el. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk

Mastercard Prémium Gyors Sáv a Papp László Budapest Sportarénában

2019. április 1-től Prémium Mastercard kártyájával Ön jegyellenőrzéskor a gyors bejutást lehetővé tevő Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be a BudapestArénába.
A Mastercard Prémium Gyors Sáv a főbejárattal szemben állva, a jobb oldalon helyezkedik el. A kapun való áthaladás előtt az aznapra érvényes belépőjegyét és prémium Mastercard kártyáját kell felmutatnia. A belépés további feltételeiről és a nyitva tartásról szóló információkat, illetve a további részleteket megtalálja az alábbi gombra kattintva.

További információk