10% kedvezmény a Roastopus webshopjában vásárolt kávékapszula árából

Ajánlat aktív időszakának dátuma:
2020.04.24. – 2020.05.30.

Beváltás végdátuma:
2020.05.30.Leírás:
A szolgáltató 10% kedvezményt biztosít a www.roastopus.com oldalon elérhető webshopban feltűntetett kávékapszulák árából.

Kávéink összetevőinek beszerzését szezonálisan, a különböző termőterületek szüreti időszakaihoz igazítjuk. Kínálatunk magas minőségi elvárások szerint gondosan szelektált, így csak a legjobb tételek jutnak el hozzátok, méghozzá frissen pörkölve.

A minőség egyik alappillére az állandóság, ehhez pedig a kávépörkölés teljes folyamatának alapos és folyamatos ellenőrzése szükséges. Ezért a zöldkávé beszerzéstől a pörkölésen át a kézi válogatást követő csomagolásig minden egyes fázist magunk végzünk, ezzel biztosítva számotokra az állandó minőséget és kiszámíthatóságot.

Reméljük, hogy a kávéink nektek is annyi élményt nyújtanak, mint amennyit megalkotásuk adott nekünk!

Beváltás menete:
Az ajánlat igénybevételének feltétele, hogy a vásárló a szolgáltató webshopjában történő regisztrációt követően a rendelés leadása során érvényesítse a kuponkódot.

Ügyfélszolgálat:
+36 30 692 5922
info@roastopus.comAz ajánlat kibocsátója

További információk

A Mastercard kizárja a felelősségét az egyes ajánlatok tartalma és kuponok beválthatósága kapcsán, azokért kizárólagos jelleggel az azokat nyújtó szolgáltató felel. A termékek, szolgáltatások elérhetőségével vagy a kupon beválthatóságával kapcsolatban a további tájékoztatásért és esetleges panasztétel lehetőségéért az egyes szolgáltatók által biztosított weboldalak szerinti módon és formában van lehetőség. A kupon közzététele, letöltése és beváltása nem keletkeztet semmilyen jogviszonyt a Mastercard és a kupont megtekintő, letöltő vagy beváltó személy között.
LETÖLTÖM A KUPONT

Letöltöd – beváltod. Ennyire egyszerű!

 

Nincs szükség nyomtatásra, csak töltsd le a kuponodat.

 

A kedvezményhez tartozó kuponkódot add meg a webáruház Kosár oldalán a megfelelő mezőben.

 

A kosárértéknél már az alacsonyabb ár jelenik meg, az online bankkártyás fizetés során a kedvezményes összeggel terhelik meg bankkártyádat.