Vásárolj Herschel hátizsákot, övtáskát, WOUF design laptoptokot vagy egyéb WOUF kiegészítőt 20%-os kedvezménnyel

Ajánlat aktív időszakának dátuma:
2020.04.20. – 2020.05.31.

Beváltás végdátuma:
2020.05.31.Leírás:
A SPARK LE MONDE egy budapesti központú concept store, ahol célunk, hogy széles termékkínálattal újítsuk meg a Magyarországon elérhető termékek skáláját.

Célunk egy olyan vásárlói csoport kiszolgálása, akik vágynak a minőségre, a különleges designokra és az egyediségre. Folyamatos és intenzív kutatómunkával keresünk meg olyan márkákat, amelyek más országokban (esetleg kontinenseken) már minőségüknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek.

Minden termékünk raktáron van, Magyarországról szállítunk és igyekszünk minden rendelést a 2 munkanapon belül teljesíteni. A házhozszállítás minden magyarországi vásárlás esetén ingyenes.

Beváltás menete:
Online vásárlás esetén a kuponkód beírásával érvényesíthető, melyet a „kedvezmény” mezőben kell feltüntetni. Fizetésnél 20% kedvezményt kapsz a végösszegből Herschel hátizsák, övtáska, WOUF design laptoptok vagy egyéb WOUF kiegészítő vásárlásakor.

Email: spark@spark-le-monde.com
Weboldal: https://sparklemonde.hu/collections/mastercardAz ajánlat kibocsátója

További információk

A Mastercard kizárja a felelősségét az egyes ajánlatok tartalma és kuponok beválthatósága kapcsán, azokért kizárólagos jelleggel az azokat nyújtó szolgáltató felel. A termékek, szolgáltatások elérhetőségével vagy a kupon beválthatóságával kapcsolatban a további tájékoztatásért és esetleges panasztétel lehetőségéért az egyes szolgáltatók által biztosított weboldalak szerinti módon és formában van lehetőség. A kupon közzététele, letöltése és beváltása nem keletkeztet semmilyen jogviszonyt a Mastercard és a kupont megtekintő, letöltő vagy beváltó személy között.
LETÖLTÖM A KUPONT

Letöltöd – beváltod. Ennyire egyszerű!

 

Nincs szükség nyomtatásra, csak töltsd le a kuponodat.

 

A kedvezményhez tartozó kuponkódot add meg a webáruház Kosár oldalán a megfelelő mezőben.

 

A kosárértéknél már az alacsonyabb ár jelenik meg, az online bankkártyás fizetés során a kedvezményes összeggel terhelik meg bankkártyádat.