PressReader alkalmazás
Kinyílik előtted a világ.

Fedezd fel a végtelen olvasás élményét!

Magyar kibocsátású Platinum, World Elite és Vállalati és Üzleti Mastercard kártyáddal ingyenesen
és korlátlanul élvezheted a PressReader alkalmazás valamennyi kiadványát!

Több mint 7000 nemzetközi
napilap és magazin

Online és letöltés után
offline is olvasható

Akár 5 különbözö
eszközön

Tartalom több mint 60 nyelven,
19 nyelvre lefordíthatóan

A PressReader menürendszere jelenleg még nem elérhető magyar nyelven, az alapbeállítás az angol, de beállítható más világnyelv is

Ilyen egyszerűen használhatod

Telefonon vagy tableten

Kattints a számlavezető bankodtól e-mailben vagy SMS-ben kapott egyedi regisztrációs linkre. (Ugyanezt a linket használhatod további 4 eszközön is, ezért mentsd el.)
A linkre való kattintás után az Android, iOS, Windows operációs rendszerű mobilod vagy tableted megkérdezi, hogy telepítve van-e már a PressReader applikáció.
Amennyiben nem, erre az opcióra nyomva letöltheted. A sikeres telepítést követően újra nyisd meg a kapott linket, így jutsz el az ingyenes, teljes verzióhoz.
Ha már telepítve van az alkalmazás, ennek az opciónak a kiválasztásával átléphetsz az appba, és így már teljes hozzáféréssel használhatod.
Hozz létre egy fiókot az alkalmazásban.
Böngéssz és mentsd el a kedvenceidet, hogy offline is olvashasd őket - bárhol, bármikor!
A „For You” menü alul bal oldalt vegyes cikkeket mutat be a teljes kínálatból.
A „Browse” menüben lehet kategóriák, országok, és nyelvek szerint keresni,
valamint magazinok vagy napilapok között.

Számítógépen

Kattints a számlavezető bankodtól e-mailben vagy SMS-ben kapott egyedi regisztrációs linkre. (Ugyanezt a linket használhatod további 4 eszközön is, ezért mentsd el.)
Nyisd meg a linket a böngésződben – és a gyorsabb, egyszerűbb hozzáféréshez mentsd is el a kedvencek közé. (Ha laptopon használod, a link a pressreader.com oldalra visz, és onnan léphetsz be egy kattintással.)
Hozz létre egy fiókot az alkalmazásban.
Böngéssz és mentsd el a kedvenceidet, hogy offline is olvashasd őket - bárhol, bármikor!
A bal oldali menüsorban lehet kategóriák, országok és nyelvek
szerint keresni, valamint magazinok vagy újságok között.
A jobb felső keresés mezőben cikkek tartalmára vagy
kiadványcímekre kereshetsz rá.

Ismerd meg a PressReadert

Gyakori kérdések

Hogyan férhetek hozzá a PressReader tartalmaihoz?

A Mastercard Platina, World Elite és Üzleti vagy Vállalati Prémium kártyádhoz mostantól jár PressReader előfizetés! A bankod küld neked egy egyedi linket SMS-ben, e-mailben vagy az e-banking felületen keresztül, amire rákattintva a telefon AppStore-jába / Google Playbe Store-jába jutva letöltheted az applikációt. Ha PC-n kaptad meg a linket, arra rákattintva a pressreader.com-ra jutsz, és ugyanúgy indulhat a használat.

FIGYELEM: a banktól kapott linket mentsd le, mert ennek segítségével tudod majd a jövőben újabb eszközökre telepíteni a PressReader prémium hozzáférést, ugyanúgy díjmentesen.

Milyen eszközön használható a PressReader?

A PressReader applikáció a legtöbb mobileszközön elérhető: telefonon és tableten egyaránt, és a főbb operációs rendszereken, mint iOS, iPadOS, Android, Windows, Amazon, Blackberry és MacOS. A PressReader webes platformját a legtöbb böngésző támogatja.

Mely AppStore-okban található meg PressReader?

A PressReader elérhető az Apple AppStore-ban, a Google Play Store-ban, a Windows Store-ban, az Amazonon, illetve a Blackberry Worldben.

Már 5 eszközön telepítettem a PressReadert, de le fogom cserélni a telefonomat. Hogyan tölthetem le az új telefonomra a PressReadert?

Egyszerre 5 eszközön tudod használni a PressReadert. Töröld egy korábbi eszközről az appot, és így a banktól kapott link segítségével fel tudod majd telepíteni az új eszközre.

Már van PressReader előfizetésem. Hogyan tudok áttérni a Mastercard prémium szolgáltatásra?

Lépj be az applikációba, ugyanúgy a bankodtól kapott link segítségével. A meglévő előfizetésed lemondhatod, hiszen mostantól Mastercard Platina, World Elite és Üzleti vagy Vállalati Prémium kártyádhoz jár a PressReader korlátlan hozzáférése.

Megnyitottam a PressReader applikációt, de úgy tűnik, a tartalom zárolva van. Hogyan tudom megnyitni őket?

Ha első alkalommal belépve nem férsz hozzá a PressReader teljes könyvtárához, akkor elképzelhető, hogy hibás linket kaptál. Ebben az esetben kérjük, keresd a bankodat!

Nincs elérhető GYIK
Hogyan töltöm le az újságokat és magazinokat?

Amint belépsz az egyedi link segítségével a PressReader applikációba, az újságokat azonnal el tudod kezdeni letölteni.

Keresni a Kategóriák (Categories), Országok (Countries) és Nyelvek (Languages) alapján, illetve a magazinok (Magazines) és újságok (Newspapers) között tudsz. Konkrét címekre is rá lehet keresni a nagyító/keresés funkcióval. Amikor megtaláltad a keresett sajtóterméket, kattints rá, majd a zöld gomb megnyomásával le tudod tölteni a mobileszközöde vagy számítógépedre.

A már letöltött tartalmakat az oldal alján, a Downloaded ikon megnyomásával tudod előhívni.

Hány példányt lehet letölteni?

Előfizetésed korlátlan letöltést tesz lehetővé.

Meddig tarthatom meg a letöltött tartalmakat?

A letöltött tartalmakat a Mastercard és a PressReader együttműködés teljes ideje alatt megtarthatod.

Letölthetek teljes kiadványokat?

Igen. A PressReaderen található kedvenc magazinjaid vagy napilapjaid teljes terjedelemben letölthetők az applikáción keresztül. Eredeti print tördelésben vagy egyszerűsített szövegnézetben is olvasható a tartalom.

Mely címek elérhetőek a PressReaderen?

Sok ezer cím megtalálható a világ 120 országából. A nyitó oldal tetején található keresővel könnyen megtalálhatod az elérhető tartalmakat.

Egy konkrét napilapot vagy magazint keresek, de nem találom a PressReader appban. Kérhetem, hogy vegyenek fel új tartalmakat?

Igen. Ha szeretnél olyan kiadványokat olvasni, ami jelenleg nem található meg az applikációban, kérjük, írj egy e-mailt a care@pressreader.com címre.  PressReader a világ minden táján kapcsolatban áll kiadókkal, és napi szinten kerülnek új kiadványok a portfólióba. Azzal is tudod segíteni a PressReadert, ha a kedvenc kiadványodnak jelzed, hogy szeretnéd viszontlátni az applikációban.

Miért kéri a PressReader applikáció, hogy fizessek letölthető tartalomért?

Amennyiben bármely kiadvány letöltésekor fizetésre szólít fel az applikáció, lehetséges, hogy csatlakozási problémák léptek fel. Nyisd meg az applikációt a bankodtól kapott linken keresztül.

Nincs elérhető GYIK
Mobilbarát applikáció a PressReader?

Igen. A kiadványok nagy része eredeti print tördelésben vagy egyszerűsített szövegnézetben is olvasható, amely mobileszközök esetén kellemesebb olvasási élményt nyújt. A módosított szövegnézet (Text view) a megnyitott magazin vagy napilap alatt, jobb oldalt található „A” betűs ikonnal aktiválható.

Miért nincs egyszerűsített szövegnézet (Text view) az épp olvasott magazinhoz?

Vannak magazinok, amelyeknél nem elérhető az egyszerűsített szövegnézet. A legfontosabb szempont, hogy a lehető legjobb legyen az olvasás élménye, de néhány magazin cikk esetén nem lehet esztétikusan elvágni a cikkeket. Az eredeti tördelésű cikkek olvasása az gesztussal nagyított szöveggel tehető kellemesebbé.

Hány nyelven érhető el a PressReader?

PressReader applikáció az alábbi nyelveken érhető el: angol, kínai, koreai, francia, arab, német, olasz, japán, portugál, orosz, spanyol és török. A mobileszközön beállított nyelvpreferenciák határozzák meg a PressReader-ben megjelenő nyelvet.

A tartalom több, mint 60 nyelven elérhető, és jelenleg 19 nyelvre fordíthatóak le a tartalmak.

Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?

Amennyiben egyéb kérdésed merül fel a PressReaderrel kapcsolatban, kérjük, keresd a bankod vagy írj a care@pressreader.com címre.

Nincs elérhető GYIK
Nincs elérhető GYIK