Ön a köz érdekeit szolgálja, mi az Ön céljait támogatjuk

A Mastercard megoldásaival a kormányzatok hatékonyabbá tehetik a munkájukat, harcolhatnak a szürkegazdaság ellen, növelhetik adóbevételeiket, valamint fellendíthetik a társadalmi fejlődést.

Globális fizetési platformunk innovatív, biztonságos és kényelmes megoldást kínál a kormányzatoknak és más, közszférában működő szervezeteknek.

Csökkenő költségek, növekvő hatékonyság

A kormányzatok az elektronikus fizetési lehetőségeknek köszönhetően csökkenthetik a költségeket. A papíralapú rendszerek megszüntetésével, az új megoldások bevezetésével, a szociális kifizetések jobb kezelésével, a beszerzési folyamatok optimalizálásával és az egyszerűbb fizetési lehetőségek alkalmazásával pedig növelhetik a hatékonyságot.

Szociális juttatások

A kormányzatoknak hatékonyabb és biztonságosabb megoldásokat kínálunk a szociális juttatások kifizetésére.

Pénzügyi integráció támogatása

Olyan termékeket és programokat kínálunk, amelyekkel a kormányzatok támogathatják a hátrányos helyzetűek pénzügyi integrációját.

Harc a korrupció ellen

Csökkentjük a kormányzat készpénz függőségét és a készpénzhasználatból eredő korrupciót.

Küzdelem a visszaélések ellen és a hibák minimalizálása
 

Termékeink és megoldásaink használatával a kormányzatok csökkenthetik az előforduló hibák mennyiségét és felvehetik a harcot a csalásokkal, visszaélésekkel szemben, hogy biztonságosabb legyen a kifizetések kezelése.
 

Jót teszünk, hogy még jobbá válhassunk

Ismerje meg nemzetközi fejlesztési tevékenységünket