Infrastruktúra Fejlesztési Program

Az alábbi területeken támogatjuk elfogadói hálózatának bővítésében

HATÉKONY IGÉNYLÉSI
ÉS TELEPÍTÉSI FOLYAMAT

A Mastercard segít a hazai szolgáltatóknak olyan folyamatok kialakításában, amikkel a kereskedők teljesen digitális úton intézhetik az igénylést. Így a kereskedők akár már 3 munkanapon belül elérhetővé tehetik fogyasztóik számára a kártyás fizetést.

Kis- és középvállalkozások
igényeire szabott
megoldások

A magyar piacon működő szolgáltatókat támogatjuk olyan új, innovatív kártyaelfogadási megoldások bevezetésében, melyek az egyes KKV szektorok igényeire vannak szabva (pl. kisméretű hordozható terminál).

Marketingkommunikáció
támogatása

A hazai piacon működő szolgáltatókat abban is támogatjuk, hogy új értékesítési csatornákat építhessenek ki, amiken keresztül hatékonyabban érhetik el a KKV szektort.

Nettó növekedés
támogatása

A Mastercard elkötelezett abban, hogy minél több új kereskedőnél jelenjenek meg kártyaelfogadási megoldások. Ennek érdekében jutalmazzuk azokat a szolgáltatókat, akik kártyaelfogadási megoldást nyújtanak olyan kereskedőknek, akiknél ez eddig nem volt megtalálható.

A programról

A Mastercard több mint 50 éves történelme során az innováció mindig is kiemelt területnek számított. Célunk, hogy a vásárlásokat, a különféle tranzakciókat a kereskedők és a vásárlók minél kényelmesebben, gyorsabban és biztonságosabban el tudják végezni. Ehhez kiemelten fontos, hogy minél több kereskedő rendelkezzen elektronikus fizetési módok elfogadására képes eszközzel, többek között kártyaelfogadási megoldással.

Az elektronikus fizetések és az elfogadóhelyek száma folyamatosan növekszik hazánkban. Ma Magyarországon már több mint 150.000 hely kínál valamilyen kártyaelfogadási megoldást. Ehhez hozzátartozik azonban, hogy a 10 millió forint éves forgalom alatti kis- és középvállalkozásoknak (KKV) nagyjából mindössze 10%-a rendelkezik ilyen megoldással.

Mi a Mastercardnál nemcsak szóban támogatjuk a fizetési megoldások elektronikus útra való terelését, de aktívan teszünk is érte. Ennek keretein belül hirdettük meg 2019 végén a Mastercard Infrastruktúra Fejlesztési Programot. A program legfőbb célkitűzése, hogy 2020 és 2022 között megduplázzuk a magyarországi kártyaelfogadó terminálok számát.
Csatlakozzon programunkhoz!

...