Skip to Content

A biztonságos fizetési mód megbízhatóságot sugároz

A Mastercard® elfogadás biztonságosabbá teszi a fizetést a kereskedő és a vásárló
számára egyaránt, akár itthon, akár külföldön.

Több milliárd elektronikus fizetés - biztonságosan

A Mastercard a teljes fizetési folyamatot több lépcsős biztonsági megoldásokkal óvja: titkosítás, tokenizáció, azonosítás stb.

Innovatív technológia - a te érdekeidbe állítva

A technológiánk segítségével észleljük a szokatlan kártyahasználatot, és azonosítjuk a csalási szándékot, mielőtt az az üzletedet érintené.

Gördülékeny fizetés, nagyobb vásárlási kedv 

A technológiánk biztosítja, hogy az azonosított, valós tranzakciók sikerüljenek - így a vásárlóid is elégedettek lesznek.

1 Bizonyos feltételek, kikötések és kizárások vannak érvényben. A kártyatulajdonosoknak regisztrálniuk kell erre a szolgáltatásra. Ez a szolgáltatás a Generali Global Assistance, Inc. ajánlata. Az előnyökkel kapcsolatos részletekért tekintsd meg a szolgáltatási útmutatót az alábbi oldalon.

2 Bizonyos feltételek, kikötések és kizárások vannak érvényben. A részletekért látogass el a www.travel.mastercard.com for webhelyre. A Mastercard utazási és életviteli szolgáltatások szolgáltatója a Ten Lifestyle Management Ltd. A Mastercard nem végez utazással kapcsolatos foglalásokat, és a Mastercard nem jár el utazási irodaként, továbbá nem nyújt semmilyen utazási tanácsadást vagy javaslatot a Mastercard utazási és életviteli szolgáltatásokkal kapcsolatban.

3 Az ajánlat magában foglalja a Sürgősségi kártyacserét, a Sürgősségi készpénzfolyósítást és az Elveszett és ellopott kártyák jelentését.