Legyen vállalkozása könnyen, gyorsan bankkártya-elfogadóhely!

Növelje bevételét és ügyfelei elégedettségét!

Kínáljon még kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb
fizetési lehetőséget vásárlóinak!

A Mastercard új Infrastruktúra Fejlesztési Programjának keretében könnyen, gyorsan igényelhet és telepíthet kártyaelfogadó terminált, akár a legkisebb üzletben is. Számos megbízható, bankkártya-elfogadást nyújtó cég szolgáltatása közül választhat.

Legyen az Ön üzlete is elfogadóhely!

Egyszerű, online igénylés
Vállalkozásra szabott kártyaelfogadási megoldások
Akár 3 munkanapon belül megvalósítható
...

Kis- és középvállalkozások igényeire szabott kártyaelfogadási megoldások közül választhat

HAGYOMÁNYOS POS TERMINÁL

A kereskedők túlnyomó többsége ezt a típust használja. Jellemzően nagyobb méretű, kevésbé mobilis eszközröl van szó, mely rendelkezik egy kisebb kijelzővel és egy nagyobb nyomógombos felülettel.

PIN ON GLASS

A PIN kódot az érintőképernyőn lehet megadni, azaz billentyűzet nélküli, kijelzővel ellátott terminálon vagy okoseszöközön.

Kisméretű, hordozható mPOS megoldás

A leginkább mobilis típus az elérhető megoldások közül: egy okostelefonra telepített applikáció és egy fizikai elfogadóeszköz (mPOS) kombinációja. Az okostelefon applikációján keresztül adhatjuk meg a vásárlás értékét, majd a kártyaadatok beolvasása (chip, contactless vagy mágnescsík) továbbra is a POS terminálon történik. A PIN kód megadása az mPOS készüléken lehetséges. Az mPOS eszköz és az okostelefon jellemzően Bluetooth kapcsolaton kommunikál egymással, ami manapság már minden okostelefonban megtalálható. A POS terminál általában az okostelefon mobilinternetes kapcsolatán keresztül, titkosított csatornán kommunikál az elfogadói központtal.

OKOSTELEFON MINT KÁRTYAELFOGADÁSI ESZKÖZ (hamarosan)

A legújabb kártyaelfogadási megoldás. A kereskedő képessé válik tranzakciók fogadására kényelmesen, biztonságosan, bárhol és bármikor, méghozzá az okostelefonja segítségével. A fizetések fogadásához NFC-képes okostelefon és megfelelő applikáció szükséges. Az applikációt a kártyaelfogadási megoldást nyújtó szolgáltató biztosítja a kereskedő részére. Az első ilyen megoldások megjelenése a hazai piacon 2020 második felében várható.

Bankkártya-elfogadási szolgáltatást nyújtó cégek
Kattintson a logókra, és tájékozódjon az egyes szolgáltatók nyújtotta különböző lehetőségekről!

Borgun - B-Payment
Budapest Bank
CIB
eCOMM Merchant Solutions
Elavon
eService
ExiPay
First Data
Fiserv
Fizetési Pont
Global Payments
Hellopay
KH
MyPOS
Nayax
OTP
Raiffeisen
SIA CEE
SIX Payment Services
Sumup
UniCredit
Takarékbank