Legyen vállalkozása könnyen, gyorsan bankkártya-elfogadóhely!

Növelje bevételét és ügyfelei elégedettségét!

Kínáljon még kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb
fizetési lehetőséget vásárlóinak!

A Mastercard új Infrastruktúra Fejlesztési Programjának kezetében könnyen, gyorsan, igényelhet és telepíthet kártyaelfogadó terminált, akár a legkisebb üzletben is. Számos megbízható, bankkártya-elfogadást nyújtó cég szolgáltatása közül választhat.

Legyen az Ön üzlete is elfogadóhely!

Egyszerű, online igénylés
Vállalkozásra szabott kártyaelfogadási megoldások
Akár 3 munkanapon belül megvalósítható
...

Kis- és középvállalkozások igényeire szabott kártyaelfogadási megoldások közül választhat

HAGYOMÁNYOS POS TERMINÁL

A kereskedők túlnyomó többsége ezt a típust használja. Jellemzően nagyobb méretű, kevésbé mobilis eszközröl van szó, mely rendelkezik egy kisebb kijelzővel és egy nagyobb nyomógombos felülettel.

PIN ON GLASS

A PIN kódot az érintőképernyőn lehet megadni, azaz billentyűzet nélküli, kijelzővel ellátott terminálon vagy okoseszöközön.

Kisméretű, hordozható mPOS megoldás

A leginkább mobilis típus az elérhető megoldások közül: egy okostelefonra telepített applikáció és egy fizikai elfogadóeszköz (mPOS) kombinációja. Az okostelefon applikációján keresztül adhatjuk meg a vásárlás értékét, majd a kártyaadatok beolvasása (chip, contactless vagy mágnescsík) továbbra is a POS terminálon történik. A PIN kód megadása az mPOS készüléken lehetséges. Az mPOS eszköz és az okostelefon jellemzően Bluetooth kapcsolaton kommunikál egymással, ami manapság már minden okostelefonban megtalálható. A POS terminál általában az okostelefon mobilinternetes kapcsolatán keresztül, titkosított csatornán kommunikál az elfogadói központtal.

OKOSTELEFON MINT KÁRTYAELFOGADÁSI ESZKÖZ (hamarosan)

A legújabb kártyaelfogadási megoldás. A kereskedő képessé válik tranzakciók fogadására kényelmesen, biztonságosan, bárhol és bármikor, méghozzá az okostelefonja segítségével. A fizetések fogadásához NFC-képes okostelefon és megfelelő applikáció szükséges. Az applikációt a kártyaelfogadási megoldást nyújtó szolgáltató biztosítja a kereskedő részére. Az első ilyen megoldások megjelenése a hazai piacon 2020 második felében várható.

Bankkártya-elfogadási szolgáltatást nyújtó cégek
Kattintson a logókra, és tájékozódjon az egyes szolgáltatók nyújtotta különböző lehetőségekről!

Borgun - B-Payment
Budapest Bank
CIB
eCOMM Merchant Solutions
Elavon
eService
First Data
Fiserv
Global Payments
Hellopay
Korta
MyPOS
Nayax
OFSZ
OTP
RBI
SIA CEE
SIX Payment Services
Sumup
UniCredit
Takarékbank