Mastercard márkaközpont

Szerezze be azokat a logókat, grafikákat és matricákat, amelyek jelzik vásárlóinak, hogy Ön elfogad Mastercard és Maestro kártyát.

Az Ön saját logójához hasonlóan a Mastercard-logó esetében is fontos annak következetes és megfelelő használata. Egy megfelelő logó javítja a vállalkozás felismerhetőségét, és határozott benyomást tesz a vásárlókra, így a forgalomnövekedés és a jövedelmezőség motorja lehet.

Tudnivalók a Mastercard-emblémák használatáról

Tudjon meg többet arról, hogyan tudja helyesen kinyomtatni vagy elhelyezni a Mastercard márka grafikai elemeit különböző webhelyeken, matricákon, értékesítési terminálokon és egyéb felületeken. A megfelelő színkombinációt vagy a legkisebb elfogadható méretet keresi? Mindent megtalál a márkára vonatkozó, könnyen letölthető szabványdokumentumokban.

Tekintse meg útmutatónkat

Logók

Különböző formátumokban (EPS, PNG, illetve GIF) is letöltheti a teljes Mastercard-márkacsalád esetében jóváhagyott emblémamintákat.

Töltse le az ábrákat

Matricák

A Mastercard-logót a kirakatba, a bejárati ajtóra vagy a vásárlók számára jól látható más felületekre is felragaszthatja.

Matricák megrendelése

Élvezze a márkáink által nyújtott előnyöket