Merchant Learning Center

Tudnivalók és segédanyagok saját vállalkozása növekedéséhez, irányításához és védelméhez

Kereskedői útmutató a visszaterhelésről

Sajátítsa el azt a 10 legfontosabb dolgot, amit a visszaterhelések kezeléséhez meg kell tennie – például ellenőrizze a kártyabirtokos személyazonosságát, őrizze meg a nyugtákat, és legyen tisztában a jogaival.

Demó megtekintése

PCI-megfelelőség

A Mastercard ingyenes kezdeményezése, a PCI 360 oktatási program a PCI használatát népszerűsíti és felhívja a figyelmet annak fontosságára. 

Tudjon meg többet

A csalások visszaszorítása

Függetlenül attól, hogy üzletben, online vagy alkalmazáson keresztül fordulnak elő, a csalásos esetek kedvezőtlen hatással lehetnek a vállalat jövedelmezőségére. A Mastercard kockázatkezelési akadémiájában (Academy of Risk Management) elérhető anyagok révén a kereskedők, illetve a kis- és nagyvállalatok egyaránt elsajátíthatják a csalási kockázatok visszaszorításával és a jövedelmezőség maximalizálásával kapcsolatos tudnivalókat.

Első lépések

Tranzakció-feldolgozási szabályok

Kereskedők számára hasznos anyagok

Electronic Transactions Association
A pénzforgalmi ágazat nemzetközi kereskedelmi szövetsége.

Glenbrook Partners
Pénzügyi tanácsadó és piackutató vállalat sokrétű pénzügyi szakértelemmel, gyakorlati tapasztalattal és kiterjedt szakmai kapcsolati rendszerrel.

Mercator
Piackutatási és tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a pénzforgalmi ágazat képviselőinek.

Aite Group
Holisztikus, naprakész és hasznos tanácsokat nyújt a pénzügyi szolgáltatási vállalkozások bővítéséhez. A piackutatás mellett a pénzforgalmi ágazattal is kiemelten foglalkozik.

Javelin Strategy and Research
Független piacvezető szolgáltató, amely kizárólag pénzügyi területen foglalkozik kvantitatív és kvalitatív kutatással. 

PaymentsSource
Főbb trendeket és pénzforgalmi versenystratégiákat ismertető magazin.

PCI Security Standards Council
A pénzforgalmi számlák adatvédelmére irányuló biztonsági szabványok folyamatos fejlesztésével, bővítésével, megőrzésével, terjesztésével és végrehajtásával foglalkozó nyílt nemzetközi fórum.