EMV: A jövő fizetési megoldásai
a Mastercard®-dal

Az elérhető pénzforgalmi technológiák az egész világon átalakítják a vásárlás élményét. A pénzforgalmi termékek következő generációja a meglévő fizetési rendszerekre épül, azonban biztonságosabban működik, és több lehetőséget rejt minden tranzakcióban. 

Mit kell tudni az EMV szabványról?

Az EMV a biztonságos fizetés szabványa, amely az egész világon elérhető. Az EMV alapelemét a minden tranzakciónál létrehozott dinamikus digitális adatok képezik. Ez teszi a chipkártyás tranzakciók rendkívül biztonságossá, ami csökkenti a csalás kockázatát.

Amikor a vásárló EMV-terminálon keresztül fizet, a tranzakciót dinamikusan ellenőrzi, hitelesíti, majd engedélyezi a rendszer. A kártyabirtokos PIN-kóddal (Personal Identification Number) vagy aláírásával hagyhatja jóvá a tranzakciót.

Hogyan csökkenti az EMV a csalás kockázatát?

A digitális világban napról napra intelligensebbé válnak a fizetési tranzakciók. A tranzakciók alapjául a dinamikus hitelesítés szolgál, amely minden egyes tranzakcióhoz egyedi adatokat rendel, gyakorlatilag lehetetlenné téve azok lemásolását.

Az EMV szabványt már több mint 80 országban bevezették. Az eredmény: jelentős mértékben csökkent a kártyacsalások száma, ami több száz millió dollár megtakarítással járt.

EMV for merchants video
Click to play video

Nézze meg az EMV technológia történetéről szóló videót, és tudjon meg többet arról, miért olyan fontos ez a szabvány

Fedezze fel, hogyan működnek a vásárlói tranzakciók

Nézze meg, milyen három lépés várja a vásárlót az értékesítési pontnál