Legyen az Ön vállalkozása is bankkártya elfogadóhely és növelje bevételeit

Egyértelmű előnyök: növekvő forgalom, jobb ügyfélkapcsolatok, optimalizált működés

Tegye lehetővé, hogy vásárlói több pénzt költsenek Önnél! Amennyiben vásárlói több fizetési mód közül választhatnak, úgy nem fogja korlátozni őket a náluk levő készpénz mennyisége, és többet költhetnek Önnél.

Csökkentse a lopások számát! Az elektronikus fizetés biztonságos, és mivel csökkenti a készpénzforgalmat, Ön is kevésbé van kitéve a lopásnak és a visszaéléseknek.

Gyors és garantált kifizetés – amikor a vásárló kártyával fizet, Ön garantáltan megkapja az összeget.

Felejtse el a külföldi pénznemek használatával járó problémákat! A Mastercard® vagy Maestro® fizetési termékekkel bonyolított vásárlások ellenértéke magyar forintban kerül elszámolásra, függetlenül attól, hogy a vásárló milyen pénznemben fizetett.

Tegye egyszerűbbé háttérirodai műveleteit! Mastercard vagy Maestro kártya elfogadásával csökkentheti a betéti és egyéb banki befizetések időigényét, így több ideje marad üzlete fejlesztésére.

Bővítse vásárlói körét! A vásárlók azokat az üzleteket preferálják, ahol fizethetnek elektronikus úton, egyrészt mert ez kényelmesebb megoldás, másrészt így különböző hűségprogramokban vehetnek részt.

Ha a vásárlóinak lehetőségük van Mastercard kártyájuk használatára, gyorsan és egyszerűen megvásárolhatnak bármit, amit szeretnének.

Gyorsítsa fel a fizetési folyamatot! A vásárlóknak csak annyit kell tenniük a kasszánál, hogy lehúzzák kártyájukat, vagy hozzáérintik azt a terminálhoz.

Click to play video

A készpénz nélküli fizetés jól bevált ennél a zenekarnál