Skip to Content

Mely bankoknál érhető el a Mastercard Részletfizetés?
Az alábbi bankok által kibocsátott bankkártyákkal fizethetsz részletre a 20.000 Ft fölötti vásárlásoknál:*


A Mastercard Részletfizetésről


A Mastercard nem hitelintézet, így a hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján. Érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Cetelem, OTP illetve Erste Mastercard hitelkártyádon, valamint Erste Mastercard betéti kártyádon.

*A hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján.

Cetelem Joker Részletfizetés THM: 0,0% (3 hónap) – 14,9% (5 és 10 hónap). Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,1% 375.000 Ft hitelösszeg figyelembevételével. A Cetelem Joker részletfizetés szolgáltatás 2010. szeptember 30. után aláírt hitelkártyaszerződés alapján kibocsátott Cetelem hitelkártyával vehető igénybe. A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálat jogát fenntartja, és az ajánlattételi kötöttséget kizárja.
OTP Azonnali részletfizetés THM: 33,5%< A THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 375 000 Ft hitel összeg, 1 év futamidő, 2,408% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A THM értéke az egyes ügyletekre vonatkozó egyedileg meghatározott hitelkamat függvényében és a feltételek változása esetén módosulhat.
Erste Azonnali Könnyített Törlesztés hitelkártyával: THM: 34,36%. Időszaki akciós feltételek az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak.
Erste Azonnali Könnyített Törlesztés betéti kártyával: THM: 23,69%. További információk az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak.

Dönts felelősen! Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat neked és közvetlen környezetednek. A hitelfelvétel előtt tájékozódj a feltételekről és gondold át a kockázatokat!