Skip to Content

A Mastercard Részletfizetésről

A Mastercard nem hitelintézet, így a hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján.

Érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Cetelem, OTP illetve Erste Mastercard hitelkártyádon, valamint Erste Mastercard betéti kártyádon.

*A hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján.
Cetelem Joker Részletfizetés THM: 0,0% (3 hónap) - 28,07% (5 és 10 hónap)
Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,1% 375 000 Ft hitelösszeg figyelembevételével
OTP Azonnali részletfizetés THM: 33,5%<
Erste Azonnali Könnyített Törlesztés hitelkártyával: THM: 34,36%. Időszaki akciós feltételek az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak.
Erste Azonnali Könnyített Törlesztés betéti kártyával: THM: 23,69%, kedvezményes THM a 2020.12.31-ig alkalmazott kamattal: 5,75%. További infromációk az Erste Bank honlapján, illetve a vonatkozó banki Hirdetményekben találhatóak.
A Mastercard Részletfizetésre vonatkozó további bankspecifikus részletek az üzletekben elérhető banki hirdetményekben, továbbá a Cetelem honlapján, az OTP Bank honlapján, illetve az Erste Bank honlapján itt és itt érhetőek el.
A Cetelem Joker részletfizetés szolgáltatás 2010. szeptember 30. után aláírt hitelkártya-szerződés alapján kibocsátott Cetelem hitelkártyával vehető igénybe. A Magyar Cetelem Zrt. (Bank) a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálat jogát fenntartja, és az ajánlattételi kötöttséget kizárja. 
Az előzetes, körültekintő, tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét! A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat Önnek és közvetlen környezetének! A hitelfelvétel előtt tájékozódjon a feltételekről és gondolja át a kockázatokat.
OTP: A THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 375.000 Ft hitel összeg, 1 év futamidő, 2,408% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A THM értéke az egyes ügyletekre vonatkozó egyedileg meghatározott hitelkamat függvényében és a feltételek változása esetén módosulhat.